älska vind!

Utbildade och certifefierad instruktörer
När du går en kitekurs hos oss kan du känna dig trygg med att din instruktör är erfaren och utbildad enligt den senaste internationella standarden. Dessutom brinner vi för kitesurfing och lever med vinden året om. Några av oss jobbar även med utbildningar i Åre under vinter. Perfekt om du också är sugen att tesat på snö!

Känn dig trygg med våran vindgaranti
Skulle det inte blåsa tillräckligt eller kanske för mycket under din kitesurfingkurs, bokar vi om dig till en annan dag. Du har faktiskt två år på dig att komma tillbaka och slutföra hela kursen som du bokat. Men oftast brukar det finnas ett nytt tillfälle redan dagen efter! Läs mer om våran vindgaranti här.

Långgrunda säkra sandstränder
Perfekt placerat mitt i östersjön ger oss fördelen att vi kan hålla kitekurser oavsett från vilket håll det blåser. Centret ligger strategiskt placerat vid tre av öns bästa stränder för utbildning. Skulle det vara bättre vind på andra sidan ön åker du med oss i surfbussen dit!

grundkurs i kitesurfing

GRUNDKURS 

 1 dag 7 timmar  2395:-
 
Lär dig grunderna i kitesurfing och få en snabb, bra och säker start på din kitekarriär. Under en heldag kommer du effektivt att utveckla dig som kitesurfare utan att ha några förkunskaper.

komplett kurs i kitesurfing

KOMPLETT
 2 dagar 14  timmar  3495:- 
 

Vår mest populära nybörjarkurs där eleven individuellt har stora möjligheter att få rikligt med professionell hjälp för att utvecklas till en självständig kitesurfare.

refreshkurs kitesurfing

REFRESH

 1/2 dag 4 timmar  1850:- 

Har du redan gått en kurs men ändå inte riktigt kommit igång?
Nu när du bestämt dig har vi ordnat en refreshkurs för att uppdatera och repetera grundkursen med dig.

privatlektioner kitesurfing

PRIVATLEKTION

 550:-  /timme 

Att ta privatlektioner ensam med en instruktör passar en del bättre. Du kan välja att köpa enstaka timmar för mer träning eller gå en hel kurs ensam med en instruktör.

Tack för en toppendag! Jag var helt slut när jag kom hem men nu vill man bara ut igen. Hälsa och tacka Malin som var en lugn, pedagogisk och inspirerande instruktör. Skall bara skaffa grejer sen ut och nöta vidare.
Sebastian juli 2014 grundkurs

Välj mellan 3 eller 4 dagar
med eller utan mat och boende!

camp för nybörjare

ZERO TO  HERO KITECAMP

 3 eller 4 dagar från 3895:-

Under helgen kommer du att gå från "Zero to Hero" med hjälp av våra professionella utbildare på ön. Ett camp för nybörjare på Gotland är en snabb, säker och rolig väg till att bli en självständig kitesurfare. Välj tre eller fyra dagar, med eller utan mat och boende. Legendariskt kitecamp som fått 100-tals elever att börja kitesurfa genom åren.

fortsättningscamp i kitesurfing

HERO TO LEGEND KITECAMP

 3 dagar från 3895:- 

 

Hero to Legend är campet för dig som redan gått en kitekurs och vill ta dig vidare till nästa nivå. Här får du ta del av våra bästa hemligheter för att snabbt utveckla din egen åkning. Vårt mål är enkelt: Att ta din åkning vidare så långt det bara är möjligt under en utvecklande och inspirerande helg på Gotland. All inclusive är bekvämt med ordnat boende, mat, transporter och givetvis all utrustning.

Jag är evigt tacksam för att ni gav mig en så bra grund som kitare!
Victor september 2012 zero to hero 4 dagars kitecamp

hyr kite utrustning

HYR UTRUSTNING AV OSS

 KOMPLETT PAKET FÖR 750:- /DYGN

Hyr hela paket eller enstaka prylar. Har du inte hunnit skaffat egen utrustning än eller står kiten kvar hemma på trappan? Då har du möjlighet att hyra utrustning av oss mot uppvisande av I.K.O certifikat eller om du gått en kurs med oss. Kiter, selar, skor och brädor finns i alla storlekar.

All utrustning är i närmaste nyskick. Ett bra tips för dig som precis gått en kurs är att hyra kompispaketet. Då delar ni bräda och kite men har varsin sele och dräkt, så ni kan hjälpa varandra vidare.

kurs i stand up paddle

INTROKURS

 2 timmar 450kr /pers
 Lär dig grunderna och tekniken. Här får du en bra introduktion till sporten du kommer älska. Större delen av kursen hålls i vattnet av erfarna instruktörer. All utrustning ingår.

KIDS SUMMER SURF

1 timme 150kr /barn
(minst 4 pers)


Låt barnen få upptäcka surfkulturen och lek loss med oss i vattnet. Här får vi testa att paddla små vågor, stand up paddleboard och om vinden tillåter leker vi med små träningskites. 

SURF & GRILL

Utmana dina jobbarkompisar på stand up paddleboard. Vi ger en introduktion till sporten där du får chansen att öva upp dina färdigheter. Sedan står du taggad på startlinjen redo att utmana i ett race runt en bana på havet. Kvällen avslutas med våra goda grillade hamburgare med östersjöns solnedgång som kuliss. 

hyr stand up paddle

HYRA

60 min 200 kr

Du kan hyra en per timme eller hela dagar, Våra suppar är upplåsbara så du enkelt kan ta med dem i bilen. Pump, väska, paddel och våtdräkt ingår. 

De här är det roligaste jag provat - någonsin!!
Ebba hyrde stand up paddleboard juli 2013

camping vid havet på gotland

CAMPING VID HAVET

Gotlands minsta och vackraste strandcamping. Det första påståendet är vår gissning och det andra delar vi med flera. Här bor du i tält eller husvagn precis vid havet. På morgonen vaknar du till vågornas brus och på kvällen är grillmiddagen uppdukad framför Östersjöns solnedgång. Den känslan kan vi inte vara utan och nu vill vi dela den med dig. 

Här bor du på stranden, riggar precis framför tältet och har vattenbrynet två linlängder bort.

surfcenter

UTRUSTNING

 Öppetider varje dag 10-18
15 juni - 9 augusti


Vi har utrustning för dig som vill börja kitesurfa. Här hittar du allt du behöver för att komma i gång med kitesurfing. Kiter, brädor, dräkter. hjälmar etc. Ring oss eller kika in i butiken så hjälper vi dig.
0498 29 79 55BEACHWEAR
 ROXY | WAXX | EIVY | QUIKSILVER


Här hittar du badshorts, surfkläder, snygga träningskläder. Vi har även flipflops och sanuk-sandaler till bra pris.

RECEPTION

 Öppetider varje dag 10-18
15 juni - 9 augusti


Här checkar du in efter klockan 15.00 och utcheckning innan 12.00.
I receptionen får du också tips på aktiviteter, de bästa stränderna eller vart du kan surfa i morgon.
Välkomna!
0498 29 79 55

Vi älskar surfing och delar gärna med oss av Gotlands hemligheter. Kom in och snacka surf med oss så tipsar vi dig gärna vart du skall surfa i morgon.